Creează un cod pe dispozitivul acesta, apoi introdu-l pe celălalt. Codul conține răspunsurile și poziția ta de studiu.
Păstrează codul privat. El poate conține răspunsurile și rezultatele tale.
Se vor șterge răspunsurile salvate și poziția ta din toate quizurile. Acțiunea nu poate fi anulată.